DANSA CONTEMPORÀNIA ADULTS

+ 16 anys
Dijous 3 i diumenge 6 de setembre, 11.30 h

Iniciarem el taller amb manipulacions i massatge en parelles per estovar-nos i aconseguir un cos més disponible i preparat. Jugarem amb diferents pautes d’improvisació que ens ajudin a identificar quin és el nostre moviment natural, i d’altres que ens apropin a llocs que són nous. Treballarem individualment per trobar la connexió amb el mateix cos, en parelles on posarem l’atenció en l’escolta, i en grup per aprendre a ballar en comunitat i amb l’espai.

DANSA CONTEMPORÀNIA NENS

8 a 14 anys
Dimecres 2 i divendres 4 de setembre, 11.30 h

Aquest taller es basa en el moviment natural i espontani del cos i també en l’exploració d’elements bàsics de la tècnica de la dansa contemporània que és molt assimilable per als més petits, ja que aprenen a reconèixer i gestionar el seu propi moviment sense forçar, de manera molt orgànica, estimulant les ganes de ballar a través del joc, la imaginació i la creativitat.

HIP-HOP

+ 12 anys
Dissabte 5 de setembre, 11.30 h

Taller de danses urbanes i hip-hop on joves i adults podran treballar i connectar amb el ritme, el flow, utilitzant i desbloquejant les diferents extremitats i articulacions del cos i gaudint de coreografies grupals al ritme de la música.

IOGA

+ 14 anys
Dimarts 1, dijous 3, dissabte 5 de setembre, 10 h

Sessions de ioga per a totes les edats i nivells. L’objectiu és connectar amb el propi cos, reconèixer el nostre centre i estirar les nostres extremitats per tonificar i corregir les males postures i aconseguir una bona alineació i fer fora els dolors.

DANSA I PINTURES

– 13 anys
Divendres 4 de setembre, 10.30 h

Espai creatiu per als més petits del festival, on es divertiran a través de la pintura i del moviment! Al ritme de la música, l’objectiu és molt senzill: amb pintures i el mateix cos, els participants deixaran les petjades de la seva dansa i moviment en un gran mural que pintarem entre tots i després compartirem i exhibirem durant el festival.

MAMBO CONTEMPORANI

+ 18 anys
Dilluns 31 d’agost a divendres 4 de setembre, 21 h

Parelles, germans, cosines, amics, veïnes… tant se val! Hi ha algú amb qui t’agradaria ballar?    

Busquem 5 parelles per riure i ballar en aquesta activitat sorpresa! Durant 5 dies, ens trobarem cada vespre durant una hora per preparar una acció sorpresa que tindrà lloc durant el cap de setmana del festival. Val més no preguntar. Si t’ho vols passar bé, t’atreuen els ritmes llatins i la intuïció t’està dient que sí, inscriu-te amb la teva parella!

CONREAR

12 a 16 anys

Conrear és un taller-creació d’espectacle comunitari adreçat a joves d’entre 12 i 16 anys de la Conca de Barberà.

L’HORA DEL VERMUT

Dissabte 5 i diumenge 6 de setembre, 12.30 h

Serà l’hora del vermut, farà caloreta i ens trobarem a l’ombra de la terrassa del bar per parlar i xerrar de cultura i societat, arts i ruralitat, entre nosaltres i amb diversos gestors culturals i programadors del territori català convidats a Les Piles, tot mentre prenem un vinet i fem el vermut plegats!

*Entrada lliure fins a completar aforament.