LIVE SOLO CONCERT

Ivo Dimchev

Bulgària

Divendres 6|22.30 h
PLAÇA ROJA
Estrena Catalunya

Sinopsi

“Des que vaig començar a escriure cançons, he arribat a una audiència completament nova. M’arriben cartes de pares dient-me que posen a dormir els seus fills amb les meves cançons. Simplement em fascina, perquè, generalment, escolto el contrari: que han de protegir els seus fills de mi” – Ivo Dimchev.

Durant vint anys, Ivo Dimchev, coreògraf, intèrpret, artista visual i activista gai, ha estat entre les bèsties de l’art escènic experimental i radical. En els darrers anys, el seu amor per la música s’ha “apoderat” del seu treball com a artista performatiu.

Després de la seva destacada aparició al programa televisiu britànic, X Factor, el 2018, Dimchev s’ha embarcat en una gira mundial amb els seus concerts en solitari en directe. La seva commovedora veu flueix exquisidament d’estrella de rock a prima donna, i les seves cançons, habitades per una elegant profunditat i una presència escènica única, són unànimes i alabades, fins i tot, pel New York Times: “Animal durant un moment, delicat durant un altre, Ivo Dimchev fa servir en la seva música l’ombra i la llum amb destresa verbal i física”.

Fitxa artística

  • Música i lletra: Ivo Dimchev
  • Producció musical: Georgy Linev Sash, Blazh Ivo Dimchev
  • Producció: Humarts Foundation
  • Distribució: Something Great

Tràiler