MATCH

Núria Guiu i Francesc Cuéllar

Catalunya

Dissabte 7|19.45 h
ESPAI ESPONTANI - LES PILES

Sinopsi

MATCH és una comissió del festival, una proposició de joc, una proposta per a dues artistes que treballen amb disciplines diferents i que “no es coneixien abans” d’acceptar aquesta invitació.

Els hi demanem que “treballin” en la cocreació d’un espectacle, acció, resultat escènic, durant només 10 dies i sense cap mena de recerca o plantejament previ al dia 1, des de la innocència, la immediatesa, l’espontaneïtat… “posar totes les cartes sobre la taula” i veure què surt, què poden compartir i què poden arribar a crear.

Els dos artistes convidats són la ballarina Núria Guiu i l’actor Francesc Cuéllar.

Núria Guiu és ballarina i coreògrafa reconeguda internacionalment pel seu treball Likes, extensament guardonat: peça seleccionada a la plataforma europea d’Aerowaves 2018, Menció especial Ciutat de Barcelona 2018, Premi de la Crítica 2018 i Premi Dansacat 2020. Per la seva banda, com a actor i creador, Francesc Cuéllar es mou entre el món del teatre, la televisió i la performance, donant llum a nombroses i reconegudes peces com ara My low cost Revolution, nominada als Premis de la Crítica 2018.

Fitxa artística

  • Artistes convidats: Núria Guiu, Francesc Cuéllar