ONE MILLION PEOPLE AND ME

ShELFISH

Països Baixos

Dissabte 13|10 h Dissabte 13|19.45 h Diumenge 14|10 h
BIBLIOTECA EL RIU Edat obligatòria: +16 anys
Reservar entrada

Sinopsi

ONE MILLION PEOPLE AND ME és un projecte multidisciplinari en dues parts sobre un tema que, probablement, és el tabú més gran del món: el suïcidi. Cada any, la xifra de persones mortes per suïcidi és superior a la suma de les assassinades i les mortes en combat.

La primera part, AND ME, és un curtmetratge sobre la recerca de la pròpia identitat de 8 joves ambiciosos. Per a la seva realització, la directora de teatre Veerle van Overloop va col·laborar amb el coreògraf Adam Peterson, amb el cineasta Lex Vesseur i amb 8 joves ballarins i actors.

La segona part, ONE MILLION PEOPLE, és un àudio-caminada basat en el llibre Suicide, del fotògraf francès Edouard Levé. El text sobre l’absurda fragilitat de la nostra existència l’acompanya un paisatge sonor creat pel cantant, guitarrista i compositor Bert Dockx.

ShELFISH produeix i presenta el treball de Veerle van Overloop, amb una forta creença en el teatre de disciplina híbrida amb una implicació social i política. Els seus projectes es defineixen en la cocreació d’un esdeveniment de teatre amb el seu espectador, cocreant un temps i un espai comuns per compartir i reflexionar sobre els aspectes complexos i difícils de la nostra existència en l’entorn individual i en el compartit; aspectes incòmodes, enfrontats, íntims, commovedors, però inevitables que sorgeixen directament del cor de la societat.

Fitxa artística

ONE MILLION PEOPLE

Idea i direcció: Veerle van Overloop

Veu: Bàrbara Mestanza

Paisatge sonor: Bert Dockx

Disseny de so: Grau Bardolet, Niels van Dam

Màscara per al guia: Christophe Coppens

Dramatúrgia: Judith Blankenberg

 

 

AND ME

Idea i direcció: Veerle van Overloop

Coreografia: Adam Peterson

Direcció de fotografia: Lex Vesseur

Interpretació: Olympia Kotopoulos, Eliana Stragapede, Tim Stomer, Louis Thuriot, Borna Babic, Ayisha Siddiqi, Phoenix Chase- Meares, Matija Franjes

 

Coproducció: ShELFISH Productions, Grand Theatre Groningen, Danseu Festival

Amb el suport de: Prins Bernhard Cultuurfonds, Station Noord, Kunstraad Groningen